https://barna-ilona.wixsite.com/biphoto/dimensions

'70-'80-AS ÉVEK RETRO MAGYAR DIVAT HÍRES MANÖKENJEI, FOTÓMODELLJEI, DIVATTERVEZŐI, FOTÓMŰVÉSZEI * ARCHIVE FELVÉTELEK * EMLÉKEK * TÖRTÉNETEK * FOTÓK * FRISS HÍREK A VILÁGBÓL * OSCAR AWARDS HOLLYWOOD * BIPH'ART

2024. május 10., péntek

©MÓDOS GÁBOR FOTÓMŰVÉSZ 60 ÉV KÜLÖNLEGES PILLANATAI A VETÍTŐVÁSZONON A CAPA SZÍNPADÁN...

 

Módos Gábor fotóművész a 60 év remek pillanataiból levetített számára olyan különleges fotókat, amit szeretettel őrzött meg az emlékei között és közben elmesélte a képek mögötti igaz történeteket a CAPA KÖZPONT előadó termének színpadán... divat, tánc, portrék, szép női idomok, tájak, tűzijáték, események ... érdekes előadás volt, visszatekintés egy misztikus korra... gratulálunk!
Ilona Inci Barna
Gaál Zsuzsanna
Györgyi Zoe Baróti
Takács Zsuzsa
Fotó: BIPHOTONEWS Ilona Barna
 





2024. május 9., csütörtök

©EIFERT JÁNOS FOTÓMŰVÉSZ 81. * ÉLETMŰ FOTÓKIÁLLÍTÁS * MAGYAR FOTOGRÁFIAI EGYESÜLET GALÉRIÁJÁBAN...

 

Eifert János fotókiállítás megnyitójáról ízelítőként ez a három kép, a gazdag élményekkel teli fotókiállítást érdemes személyesen megtekinteni, felejthetetlen pillanatok lefagyasztva papírra, vászonra a falakon, levegőben... A mennyezetről lelógó hatalmas képek a múlt eseményeit tükrözték vissza... Egy csodálatos életút művei... Eifert János fotóművész 81. születésnapját méltó helyen a Magyar Fotográfiai Egyesület Galériájának ódon falai között ünnepelte baráti, szakmai társaságban... A tárlatvezetés során, amit a művész lelkesen vezetett több órán keresztül lenyűgözött mindenkit, örök élmény maradt, köszönjük szépen ... Helyszín: Budapest Belgrád rakpart 17. V. emeletén (2024. május 08. 18h) ... a fantasztikus kilátás Budapest hídjaira, a Szabadság szobor méltóságteljes alakjára egy plusz élmény a kortárs fotóművészekkel való találkozással együtt... Gratulálok és még nagyon sok ilyen kiállítást kívánok!

Fotó: BIPHOTONEWS Ilona Barna
         BIPHOTONEWS GALÉRIA

Néhány pillanat felvétel az eseményről:




















 
Magyar Fotográfiai Egyesület Budapest


Füzér Gábor festőművész







Méhes fotóművész - Barna Inci Ilona modell, fotóművész


2024. május 4., szombat

©'80as évek Retro Magyar Divatvilág * Náray Tamás divatdiktátor & Ilona Inci Barna modell, fotós... Náray Szalon Budapest 2014.

 NÁRAY TAMÁS

Náray Tamás divattervező & Ilona Inci Barna modell, fotós // Náray Szalon Budapest 2014.


'80as évek Retro Magyar Divatvilág

p.s... 2014-ben történt ez, egy szalonbemutató után, ami a fotón látható Ilona Inci Barna modell itt már fotós és Náray Tamás Budapest, Magyarország divatdiktátora, hasonló nagyság volt a divatvilágban, mint KARL LAGERFELD ..., azért őt említettem meg, mert az egyik kedvencem volt és személyesen is ismertem még Saint-Tropezból... 

...egyszer meghívott vendég voltam a szalonbemutatójára... fényképezőgéppel érkeztem így gondolhatod, hogy van egy kevésnyi archív fotóm erről az eseményről... a divatbemutató után volt egy kis Partytime ... barátok, modellek, munkatársak, pezsgő, sütik, csacsogás nagyszerű élmény maradt a mai napig is... Tamás jött-ment-társalgott és élvezte a siker pillanatait... váratlanul odajött hozzám és azt mondta...

- Te Inci, látom itt ezerrel dolgozol, mondtam, hogy vendég vagy és akkor most mennyivel tartozom... küld el a számlát... és már viharzott tovább... - a választ tutira ismered, nem kell leírnom, de ennek a poénja az, hogy előtte és utána sem kérdezte meg senki hasonló helyzetben ugyan ezt... #ruhakölteményei elbűvölőek voltak, igazán nőiesek és izgalmasak... talán az egyetlen a "nagyok" közül, akitől nem vásároltam... mentségemre, hogy már Ville de Saint-Tropez volt a főhadiszállásom, ahogy akkor neveztem, ami hihetetlen, de pont Budapest-en voltam abban az időben... most azért sajnálom, hogy kihagytam, mármint a ruha vásárlást... őrizném, mint a többit #gardrobszobámban a többi mellett... Bienvenue á bord!


More info: http://retroezadivatlap.blogspot.com

©'80as évek Retro Magyar Divatvilág * Modell Barna Inci Ilona * Welcome to Budapest #JohnCasablancas

 

'80s Retro Magyar Divat

John Casablancas International not only help you get ahead in your professional and personal life, but also teaches you a wide range of skills and improvement strategies.

If you want to experience what it’s like to be a model or actor, this is where you will learn the essentials you will need to get noticed and get ahead. No matter what you choose to do in life, the skills and strategies you will learn at a John Casablancas International will give you a competitive edge.

2024. május 3., péntek

©ANYBODY PRO NEMCSAK A SZÉPSÉGÉRT, HANEM AZ IZÜLETEKÉRT IS... #barnainciilonamodell

 

Westend Anybody üzletében a kedves, szép eladók // Photo © Ilona Barna BIPHOTONEWS 
 

ANYBODY PRO

 

Photo © Ilona Barna BIPHOTONEWS * Westend Anybody Pro üzletében vásárlás előtt (2024. május 02.) 

Westend Anybody üzlete Photo © Ilona Barna BIPHOTONEWS

Westend Anybody üzlete Photo © Ilona Barna BIPHOTONEWS
forrás!

Photo Barna Inci Ilona 2024. május 03. 9h első nap az ANYBODY PRO három hónapos kúra kezdete // ez a fotóm természetes fény mellett a valóság ... a kúra után is készítek egyet ugyanazon a helyen, időben és reménykedem ... a térdeim miatt is persze ... :)

 *


 

 ANYBODY PRO


p.s... a történet, mint a mesében Dénes Moczó modell megmutatta (a reklámban) ... majd tegnap a WESTEND ANYBODY PRO üzletében, a neten történő rendelés után Ilona Barna BIPHOTONEWS lefotózta, megvette (-20% kedvezmény 3 hónapos kúra), ma reggel 2024. május 03. 9h fél liter vizmegoldas.hu szűrt vízzel Ilona Inci Barna modell az első tablettát bevette :) ... engedélyek meggyőztek ... rövidre fogom, elkezdtem a három hónapos Organic Therapy ANYBODY PRO ultra tiszta kollagént, hialuronsavat, biotint, C-vitamint és riboflavint tartalmazó étrend kiegészítőt... (naponta két tabletta étkezés után, 2 liter víz) nemcsak a feszes bőrért, hanem az ízületi porcokért is... főleg a térdemért a szép, fájdalommentes járásért ... Gondoltam a hírforrásaimban folyamatosan jelzem a változást... ezeken lehet tájékozódni a későbbiekben, fotókkal illusztrálom, ahogy úgy általában...köszönöm a lehetőséget, bízom ebben a magyar termékben... #ilonabarnabiphotonews
web. http://retroezadivatlap.blogspot.com
http://biphotonews.blogspot.com


 

2024. április 30., kedd

©'80as ÉVEK MAGYAR DIVAT * BARNA INCI ILONA MODELL * 1979 kártyanaptár * Foto Fábri Péter

 




©TAMÁSI ESZTER "BETEGSÉGEM" SAJÁT ELMONDÁSÁBAN 1989 nov. @tamasnosztalgia

 
 
Én Tallián Tamás 1985-ben már betegen ismertem meg Tamási Esztert! Ez miatt ismertem meg, a Margitszigeti gyógyfűrdőben volt valami orvosi ellátás, ahol Eszter és barátnője "Judit" ? várakoztak valami orvosi papírra várva. Én pedig a szállodában laktam, mint vendég (Bécsből) és fürdőköpenyben mentem a fürdő rész, úszoda felé! Egyszer csak Eszter pöndörödik elém!! Ó aztán, én is mondtam a sablonos szöveget, maga sokkal csinosabb, mint a TV-ben, pár szóváltás és mint jó üzletember a zsebemben, mert akkor még cigarettáztam, volt egy reklámgyufám, amit szeretettel odaadtam neki, ha véletlenül Bécsben jár hívjon fel! (Azt csak Eszter későbbi, utólagos elmondásából tudtam meg) Tehát az ajtó becsukódott utánam, Eszter gyufareklámos névjegyemet (ékszerbolt) a szemétkosárba dobta! "Judit"? oda ment visszavette a kidobott névjegyet és mondta Eszternek! -"Most mondta az orvos, hogy neked valami változásra van szükséged..,tessék felhívni! Így alakult ki 6 éves gyönyörű kapcsolat! Videóban Eszterke persze összesítette, az eseményeket időben, mert ez egy hosszú folyamat volt 1985-1990 között Dr Csanda Professor tanácsára Németországban Edling városába is elmentünk egy speciális agyröngen vizsgálatra, és mindent elkövettünk a gyógyulásért! Ezt a felvételt örizgettem, hosszú éveken keresztül, a MTV 50 évfordulóján gondoltam, hogy a Vitray Tamás visszahív, megadtam nevem, számom, de nem történt meg! Fogadjátok szeretettel tőlem ezt a 32 éve féltett különleges "betegség riportot" TAMÁSI ESZTER előadásában!

2024. április 29., hétfő

©'80as ÉVEK MAGYAR DIVAT * MODELL BARNA INCI ILONA

 

p.s... '80as évek magyar divat ... ez a #cukipofa #csókosszáj remekmű, de sajnos a fotós nem tudom ki volt... és ennél többet nem is tudok erről a portrémról... de van egy sejtésem, hogy Lengyel Miklós az Ez a Divat fotósa lehetett a tettes 1985-ben...

© '80as ÉVEK MAGYAR DIVATBEMUTATÓ * MODELL BARNA INCI ILONA * FOTO DANIS BARNA

 

p.s... '80as évek magyar divatbemutató ... "TREND" a lelke mindennek sorozatomból... 🙂
Fotó: Danis Barna

©'80as ÉVEK MAGYAR DIVATBEMUTATÓ * CLÁRA SZALON HILTON * DIVATTERVEZŐ RUSAI MAGDA * MODELL BARNA INCI ILONA...

 

BiphotoNews Ilona Barna #retrodivatlap #archive
web: http://retroezadivatlap.blogspot.com
p.s... '80as évek magyar divatbemutató ... Clára Szalon, divattervező Rusai Magda HILTON ... Fotós ...?
Modell Ilona Inci Barna

© '80as ÉVEK MAGYAR DIVAT BEMUTATÓ * MODELL BARNA INCI ILONA

 

BiphotoNews Ilona Barna #retrodivatlap #archive
web: http://retroezadivatlap.blogspot.com
p.s... '80as évek magyar divatbemutató ... először gondoltam, mehetünk akár teniszezni, de azt gondolom inkább síelni... divattervező ...?
Fotó: Fejér Gábor
Modell Ilona Inci Barna

© '80as ÉVEK MAGYAR DIVATBEMUTATÓ * MODELL BARNA INCI ILONA

 

BiphotoNews Ilona Barna #retroezadivatlap #archíve
web: http://retroezadivatlap.blogspot.com
p.s... '80as évek magyar divatbemutató...egy kicsit még lépjünk vissza a hűvösebb áprilisi estékre javasolt kötött ruhával, most is viselhető lenne egy bizonyos korosztálynak feltétlen... (fotós, divattervező ...? )
Modell Ilona Inci Barna

©'80as ÉVEK MAGYAR DIVATBEMUTATÓ * MODELL BARNA INCI ILONA

 

p.s... '80-as évek magyar szakmai divatbemutató... úgy látszik ebből egy sorozat készült... fotós, divattervező ? ez a "Viktor-ra" várva fotóm ... 🙂

#ilonabarnabiphotonews

#ilonabarnabiphotonews
BIPHOTONEWS download * letölthető * télécharger pro. photos